Termeni și condiți

Septembrie, 2016

  • Actualizat: noiembrie 2017

Site-ul blackgryphon.eu aparține și este administrat de către Black Gryphon SRL, cu CUI 36090128, înregistrat la Registrul comerțului cu numărul J22/1237, având sediul social în Bdul Dacia, nr. 53, Iași, România.

Utilizarea acestui site (blackgryphon.eu) este condiționată de către acceptarea termenilor și condițiilor, a politicii de confidențialitate.

Black Gryphon își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza, după cum consideră,  acești termeni legali, cu efect imediat și fără a își aviza utilizatorii/ vizitatorii dinainte. Responsabilitatea de a cunoaște și a verifica acești termeni legali revine utilizatorilor/ vizitatorilor.

Drepturile de autor

Conținutul site-ului în totalitatea lui: materiale originale, imagini, design, conținut etc., este proprietatea firmei Black Gryphon SRL. Reproducerea oricărui element este interzisă, cu excepția în cazul în care Black Gryphon își dă consimțământul în scris, altfel.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Black Gryphon SRL este înregistrată la ANSPDCP cu nr. 15079/2016.

Conform Legii nr. 677/2001 Black Gryphon SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Datele colectate de Black Gryphon SRL sunt: nume și prenume, sexul, domiciliul, adresa de email, nr. de telefon, date de geolocalizare/ trafic, date despre obișnuințele/ preferințele/ comportamentul utilizatorilor și vizitatorilor. Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal: geolocalizarea și evaluarea obișnuințelor, preferințelor și comportamentului vizitatorului și cumpărătorului a fost semnalat la ANSPDCP în conformitatea cu Legea nr. 667/2001 și Decizia nr. 200/2015.

În calitate de utilizator/ vizitator drepturile dvs sunt garantate și prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Comanda – livrare produse

Pentru transportul produselor pe teritoriul României există următoarele variante:

  1. Transport contra cost prin poștă (7 RON)
  2. Transport contra cost prin servicii de curierat (22 RON)

Transportul în afara României este acoperit de către client, realizându-se prin poștă.

Termen livrare produse

  • Pentru produsele în format digital, produsul se va trimite automat pe adresa de email oferită la detaliile de facturare.
  • Pentru produsele în format fizic precum cărți, acestea vor fi livrate prin colet poștal sau altă metodă la cererea clientului, după ce banii vor fi livrați în contul editurii.
Despre returnare

Produsele achiziționate online se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Clientul are dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului cumpărat, să renunțe la produs/ contract și să returneze obiectul, fără a invoca vreun motiv.

Clientul trebuie să anunțe firma despre intenția sa, completând un formular de returnare sau anunțând prin email sau telefon. Acesta se poate găsi aici. Completarea formularului nu este obligatorie.

Firma va returna clientului întreaga sumă pe care acesta a plătit-o pentru produs cât și costul transportului dacă acesta a fost achitat de către client în maxim 14 zile calendaristice de la data ajungerii obiectului returnat în firmă.

În cazul în care obiectul este deteriorat, pagubele se vor scădea din suma returnată clientului. Costul transportlui pentru returnarea obiectului este suportat de către client.