Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Black Gryphon este conștient de grija cu care vă oferiți datele personale, motiv pentru care face tot ce îi stă în putință să vă protejeze datele.

Site-ul blackgryphon.eu aparține și este administrat de către Black Gryphon SRL, cu CUI 36090128, înregistrat la Registrul comerțului cu numărul J22/1237, având sediul social în Bdul Dacia, nr. 53, Iași, România.

 

Ce informație este colectată?

Black Gryphon adună datele oferite de dvs. atunci când vă abonați la newsletterul nostru, timiteți un feedback, sau dați o comandă. În aceste situații sunt rugat să vă introduceți numele, adresa de email, numărul de telefon, codul numeric personal, adresa sau detaliile cardului. Fără oferirea acestor informații, îndeplinirea unui contract este imposibilă.

În ce scop folosim informațiile oferite de dvs.?

Informația oferită este folosită pentru:

  • A trimite periodic emailuri cu oferte speciale, cupoane sau alte informații relevante.
  • A procesa tranzacțiile. În acest caz informația va fi folosită doar pentru realizarea tranzacțiilor și livrarea produsului la destinația indicată de dvs.
Ce informație este împărtășită de către Black Gryphon?

Informația dvs. nu va fi distribuită, vândută, transferată sau dată unei alte companii pentru nici un motiv, altul decât pentru livrarea produsului achiziționat și doar cu consimțământul dvs..