Galerie de arta

Frumusețea este una dintre valorile perene după care tânjește sufletul uman. De aceea, obiectele de artă nu ar trebui să lipsească din locurile în care vă desfășurați activitățile.

Galeria de artă Black Gryphon vă poate înfrumuseța ambientul oferindu-vă miniatură de manuscris, ilustrație de carte, fotografie și alte opere artistice. Ceea ce numiți „acasă” (sufragerie, dormitor, camera copilului etc.) sau ceea ce numiți „la serviciu” (birou, holuri etc.) poate căpăta o tentă mult mai personală, mai intimă, relaxantă, prin prezența unor opere de artă cu care sufletul dumneavoastră să vibreze. În acest scop vă invităm să vizitați galeria noastră de artă, în căutarea armoniei. Toate piesele prezentate sunt originale și create de artiști contemporani.

 

 

Miniatura de manuscris

În această secție am adunat pagini cu miniatură de manuscris și litere ornamentate, inspirate din vechile opere în stil celtic, romanic, gotic, bizantin și în special din stilul medieval românesc din secolele XV – XVIII. Temele abordate în miniaturile de manuscris sunt din domeniile: teologie, alchimie și heraldică. Piesele de artă sunt miniaturi originale, create de artiști contemporani, în tempera și cerneală, pe carton de pictură. Piesele vor fi vândute fără copyright, acesta fiind deținut de autor. Pentru cumpărarea copyright-ului este necesar un contract de copyright. Miniaturile vor fi livrate ansamblate în rame foto.

Piesele de artă în stil medieval conferă un stil elevat locuinței sau biroului dumneavoastră și pot reprezenta un cadou inedit.

  • Pentru a vizualiza galeria dați click pe imagine.

Stilul gotic

Stilul romanic

Stilul bizantin

Stil mixt

Ilustrație de carte cu autograf

Ilustrații originale cu autograf publicate deja de către autori în cărți pentru copii la diverse edituri. Ideale pentru camera copilului sau cadouri. Ilustrațiile vor fi livrate ansamblate în rame foto. Copyright-ul aparține autorului.

  • Pentru a vizualiza galeria dați click pe imagine.

Fotografie

Fotografii artistice cu teme diverse, care pot satisface căutările dumneavoastră, realizate de Oana Stoica și Dionis Spătaru. Adevărate ferestre pentru evadare sufletească, în ambientul dumneavoastră sau un cadou pentru prieteni. Fotografiile vor fi livrate ansamblate în rame foto, dimensiuni A4 sau A3, în funcție de dorința dumneavoastră.

  • Pentru a vizualiza galeria dați click pe imagine