Despre noi

BlackGryphonLogo

Grifonul era paznicul mitolgic al comorilor hiperboreenilor, locuitori mistici din nordul Dunării care îl venerau pe Apollo. Artiștii de la Black Gryphon încearcă să păstreze tradițiile și să cultive aspirațiile spirituale prin artă, împletind legenda cu prezentul. În fiecare lună, site-ul Black Gryphon  va fi îmbogățit cu noi piese de artă, încercând să vă ofere plăcerea vizitării unei expoziții.

*

Black Gryphon promovează miniatura de manuscris, ilustrația de carte, fotografia și pictura decorativă.

Sperăm ca piesele noastre să vă mulțumească pretențiile artistice.

Black Gryphon are trei departamente: Editura Black Gryphon, Galeria de artă Black Gryphon și Revista Black Gryphon.

Editura Black Gryphon oferă cărți ilustrate pentru copii și adolescenți, literatură și spiritualitate, albume fotografice cu teme diverse: călătorii, natură, etnografie etc. în format electronic și tipar.

Galeria de artă Black Gryphon prezintă miniatură de manuscris, ilustrație de carte, fotografie și pictură decorativă. Toate piesele de artă sunt originale și create de artiști contemporani.

Revista Black Gryphon este o publicație culturală care promovează ilustrația de carte, miniatura de manuscris, fotografia, etnografia, turismul, spiritualitatea, re-enactment-ul etc.. Este o publicație electronică trimestrială gratuită.

Poiana furnicilor
Litera E
Black Gryphon Magazine