Despre noi

BlackGryphonLogo

Grifonul a fost o creatură mitolgică care păzea comorile hiperboreenilor, locuitori mistici din nordul Dunării care îl venerau pe Apollo. Artiștii de la Black Gryphon încearcă să păstreze tradițiile artistice și să cultive aspirațiile spirituale prin artă, împletind legenda cu prezentul. În fiecare lună, site-ul Black Gryphon  va fi îmbogățit cu noi piese de artă, încercând să vă ofere plăcerea vizitării unei expoziții.

*

Black Gryphon promovează miniatura de manuscris, ilustrația de carte și fotografia.

Veți găsi pe site-ul nostru diverse creații de la ilustrația de carte la fotografie, care sperăm să vă mulțumească pretențiile artistice.

Black Gryphon are trei departamente: Editura Black Gryphon, Galeria de artă Black Gryphon și Revista Black Gryphon.

Editura Black Gryphon oferă cărți ilustrate pentru copii și adolescenți, literatură și spiritualitate, albume fotografice cu teme diverse: călătorii, natură, etnografie etc. în format electronic și tipar.

Galeria de artă Black Gryphon prezintă miniatură de manuscris, ilustrație de carte și fotografie. Toate piesele de artă sunt originale și create de artiști contemporani.

Revista Black Gryphon este o publicație culturală care promovează ilustrația de carte, miniatura de manuscris, fotografia, etnografia, turismul, spiritualitatea, re-enactment-ul etc.. Este o publicație electronică trimestrială.

Poiana furnicilor
Litera E
Black Gryphon Magazine