Colecția „Povești din poșeta mamei”

Editura Black Gryphon vine în sprijinul practic al mamelor, cu o nouă promoție! Reduceri semnificative de prețuri la cărțile colecției „Povești din poșeta mamei”!

Perioada de desfășurare

Promoția este valabilă până pe data de 1 iunie 2018 inclusiv, în fiecare săptămână, de luni ora 00.00 până joi, ora 24.00. Această ofertă nu se cumulează cu alte promoții.

Informații generale despre „Povești din poșeta mamei”

Editura Black Gryphon vine în sprijinul practic al mamelor, cu o nouă promoție! Reduceri semnificative de prețuri la cărțile colecției „Povești din poșeta mamei”! Această colecție „ușor de purtat” va fi îmbogățită în curând cu noi titluri. În plus, la patru cărți cumpărate, indiferent de titluri, veți primi cadou volumul de versuri „Alegorii alchimice” al autorului Dionis Spătaru, cu autograf!

Povești pentru copii, poezii pentru mame!

Puneți în poșetă tot ce vă trebuie, când ieșiți în parc! Nu uitați poveștile și de ce nu, puțină poezie pentru dumneavoastră!

Pentru a beneficia de această promoție, comandați din magazinul editurii (Magazin) produsele dorite sau trimiteți un email la comenzi@blackgryphon.eu.

Colecția „Povești din poșeta mamei”